Tečaj šivanja – individualni šiviljski tečaj

Izvajamo individualne tečaje šivanja namenjene vsem, ki bi se želeli naučiti te veščine v najkrajšem času in z osebnim pristopom.

Naša lokacija na Brezovici pri Ljubljani je približno 5 minut vožnje od avtocestnega izvoza Brezovica pri Ljubljani, tako, da lahko z vseh koncev Ljubljane in bližnje okolice pridete do nas hitro in brez prebijanja skozi mestno gnečo. (glej lokacijo).

Šiviljski tečaj lahko popolnoma prilagodimo vašim željam in predznanju. Izvaja se 1 x tedensko po dve polni uri, štiri tedne zapored. Skupaj torej osem polnih ur skoncentriranega dela. Dan in ura sta prilagodljiva, tako da se lahko popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam.

Šiviljski tečaj po meri – prilagojen izključno vašemu predznanju!

Šiviljski tečaj lahko opravljate na naših šivalnih strojih, še bolje pa je, da s seboj prinesete šivalni stroj, na katerem boste po tečaju ustvarjali svoje šiviljske umetnine. Skupaj bomo raziskali možnosti, ki vam jih vaš šivalni stroj ponuja, da boste lahko izkoristili vse njegove sposobnosti. Če šivalnega stroja še nimate, vam lahko svetujemo pri izbiri in vas napotimo k najugodnejšemu ponudniku šivalnih strojev.

Če bi se želeli naučiti šivanja dekorativnih izdelkov, zaves, prtov, blazin, predelave vaših starih oblačil, izdelave torb iz dekorativnega blaga ali karkoli drugega, nas pokličite, skupaj bomo poiskali termin in vaša šiviljska avantura se lahko začne.

Cena 8-urnega tečaja v štirih terminih po 2 uri je 120 € + DDV.

Dijaki, študentje, upokojenci in tisti, ki se odločijo za nadaljevanje tečaja imajo 10% popust.

  • tecaj sivanja
  • tecaj sivanja
  • tecaj sivanja